Servicii

Consultanță pentru scrierea și implementarea proiectelor cu finanțarea nerambursabilă

Obțineți expertiză în accesarea fondurilor UE. Servicii complete de consultanță pentru maximizarea potențialului de finanțare. Înțelegem complexitatea procesului și vă oferim soluții eficiente pentru proiectele dvs.

Evaluarea eligibilității

Analizăm proiectul dvs. și vă oferim o evaluare detaliată a eligibilității acestuia pentru diferite programe de finanțare nerambursabilă.

Consultanță în identificarea oportunităților de finanțare

Vă ajutăm să identificați și să selectați programele de finanțare potrivite pentru obiectivele și nevoile dvs. specifice.

Scrierea propunerii de proiect

Elaborăm și redactăm propunerea de proiect în conformitate cu cerințele și criteriile de evaluare ale finanțatorului, asigurându-ne că toate aspectele esențiale sunt acoperite în mod corespunzător.

Dezvoltarea bugetului

Asistăm în elaborarea unui buget detaliat și realist, care să reflecte corect nevoile proiectului și să respecte cerințele financiare ale finanțatorului.

Implementarea proiectului

Oferim orientare și asistență pe parcursul întregului proces de implementare a proiectului, asigurându-ne că acesta este realizat conform planului și că toate cerințele contractuale sunt îndeplinite.

Monitorizarea și evaluarea

Furnizăm servicii de monitorizare continuă a proiectului și evaluare a progresului, astfel încât să puteți identifica și aborda prompt eventualele probleme sau riscuri.

Asistență în raportare

Vă ghidăm în pregătirea și prezentarea rapoartelor periodice și finale către finanțator, asigurându-ne că acestea sunt conforme cu cerințele contractuale și că reflectă corect activitățile și rezultatele proiectului.

Consultanță în gestionarea riscurilor

Oferim sfaturi și soluții pentru gestionarea eficientă a riscurilor asociate proiectului, contribuind astfel la minimizarea impactului negativ asupra implementării și rezultatelor acestuia.

Aveți intrebari? Solicitați un apel pentru a obține o consultanță gratuită a afacerii dumneavoastră!

Google reCaptcha: Cheie de site invalidă.

Trimite-ne un mesaj și vom reveni spre tine cât mai curând posibil

Google reCaptcha: Cheie de site invalidă.